Policy

VAŽNE INFORMACIJE

Kao garancija plaćanja potrebna je važeća kreditna kartica ( VISA, MASTERCARD, AMEX ili DINERS ).

Prilikom preuzimanja vozila radi se autorizacija sredstava ovisno o kategoriji iznajmljenog vozila, a služi kao garancija plaćanja najma kao i mogućih dodatnih troškova koji mogu nastati u najmu, eventualnih kašnjenja, nedostatak goriva, oštećenja na vozilu koja nisu pokrivena osiguranjem, prometnih prekršaja, kazni i sl.

Iznos autorizacije se vraća kod povratka vozila. Vrijeme povrata depozita na Vaš račun može trajati od 15 do 40 dana, te ovisi o banci koja je izdala kreditnu karticu i njenom protokolu. Prilikom povrata vozila kao sredstvo plaćanja može se koristiti kreditna kartica, elektronska kartica (MAESTRO ili VISA electron), gotovina ili virmansko plaćanje (uz prethodnu suglasnost najmodavca).

OTKAZIVANJE REZERVACIJE

U slučaju da najmoprimac želi promijeniti ili otkazati rezervaciju učinjenu prema njegovom zahtjevu, mora to učiniti pismeno e-mailom.

Pod promjenom se smatra promjena imena korisnika usluga ili perioda korištenja usluge.

– U slučaju da najmoprimac otkaže rezervaciju najkasnije do 14 dana prije dogovorenog vremena preuzimanja vozila, naplaćuje se 100,00 kn za otkaz rezervacije.

– U slučaju da najmoprimac otkaže rezervaciju unutar 14 dana od dogovorenog vremena preuzimanja vozila, ne preuzme vozilo ili otkaže nakon dogovorenog vremena preuzimanja vozila naplaćuje se 20% od ukupne cijene rezervacije.